lørdag, januar 16, 2010

Vincennes: Rolling d'Heripre klart bedst


Foto: En våd og meget beskidt Rolling d'Heripre med Jean Michel Bazire vinder Prix de Crowx. Foto Gerard Forni

Det blev hverken Nu Pagadi eller Ready Cash, der løb med sejren i 5-årsløbet, Prix de Croix på Vincennes lørdag eftermiddag.

Det var i stedet Rolling d'Heripre (Dahir de Prelong) med Jean Michel Bazire, der sejrede sikkert i 1.15.2/2885 - en tidsnotering der skal ses på baggrund af, at det øsregnede og at banen var meget opblødt.

Det var ellers ikke fordi Nu Pagadi eller Ready Cash fik uheldige løb - de var bare ikke lige så gode som Rolling d'Heripre, der med sejren understregede sin position som R-årgangens fløjmand i Frankrig.

Nu Pagadi (Love You) med Bjørn Goop kom let frem til spidsen efter 800 meters kørsel og Goop fik siden lov til at bestemme tempoet indtil små 400 meter fra mål, hvor Rolling d'Heripre med Ready Cash (Indy de Vive) klæbende i ryg kom frem.

Som tidligere brød Rolling d'Heripre ud i opløbet, og Verbeeck bag Ready Cash kunne bare fortsætte videre frem.

Men Rolling d'Heripre kunne ikke trues og den sejrede sikkert med to længder foran Ready Cash, mens Nu Pagadi gik helt i stå og var klart slået til tredjepladsen.

Rolling d'Heripre vandt i sin forrige start Criterium Continental og fik dermed startret i Prix d'Amerique.

Men træner Fabrice Souloy tæller fortsat på knapper - sikkert også fordi han vil se udfaldet af det sidste test-løb, Prix de Belgique i morgen.

.

Ingen kommentarer: