fredag, januar 15, 2010

Frankrig: Femteplads til Juvel Trøjborg

Trods en god start fra tillæg kom Juvel Trøjborg (Earthquake) med Pierre Vercruysse i sulkyen ikke til at spille den store rolle i fredagens Prix de Cagnes-sur-Mer på Cagnes sur Mer-banen.

Juvel Trøjborg havnede i inderbanen, og med skiftende føringer og trætte heste foran sig, blev han skovlet ned som en af de bagerste.

Med små 800 meter tilbage lykkedes det Vercruysse at finde vej ud, og selv om Juvel Trøjborg sluttede pænt af, så kunne det kun blive til en sjetteplads - da førstehesten over mål senere blev diskvalificeret blev det til en femtepræmie til Juvel Trøjborg - værdi 1.350 Euro - tiden 1.14.4/2950 m.

Erik Bondo havde Intillimani(Credit Winner) med Roberto Andreghetti til start i samme løb, men den fandt tydeligvis distancen for lang.

Efter først at have ligget på en andenplads og siden været i føring, var Intillimani træt i opløbet og reddede akkurat femtepladssen hjem foran Juvel Trøjborg - Intillimani blev naturligvis også rykket en tak op og sluttede altså på fjerdepladsen i 1.15.50/2925 m.

Svenske Caddie Dream med Bjørn Goop bkev nummer tre i løbet i 1.14.2/2950 m.

Ingen kommentarer: