torsdag, januar 14, 2010

Vincennes:Ready Cash - nu med Verbeeck

Lørdag eftermiddag får Ready Cash sin sidste start inden Prix d'Amerique, og for første gang bliver det med Jos. Verbeeck i sulkyen.

Flere engelske bookmakere har Ready Cash som favorit eller næstfavorit til Prix d'Amerique, og den position vil Ready Cash vel også bevare selv om den ikke vinder på lørdag.

Personligt tror jeg ikke, at Ready Cash har chance i Prix d'Amerique, hvor der bliver kørt i hårdt tempo hele vejen. Han har tidligere haft tendens til at blive for hidsig, og så kommer der til at mangle benzin på motoren til slut.

Nu skal det blive interessant at se, hvad Jos. Verbeeck kan udrette i sulkyen bag Ready Cash.

Verbeeck er fortsat en kusk i særklasse, selv om han ikke vinder lige så mange løb som tidligere. Tilmed har han netop været sat ud af spillet i nogle uger på grund af et styrt inden et løb med Perlando.

Verbeeck har overtaget linerne bag Ready cash, idet Franck Nivard har valgt at køre Quarla i Prix d'Amerique. De fleste sejre med Ready Cash har Bernard Piton taget, men han var erstatet af Franck Nivard, da Ready Cash efter løbspause vendte tilbage i september.

I lørdagens løb får Ready Cash ingen let opgave.

25 meter foran starter nemlig Nu Pagadi, der denne gang får Bjørn Goop i sulkyen.

Nu Pagadi ødelagde sine chancer ved startgalop i Criterium Continentale og var dermed ude af løbet. Nu er det voltestart og må det så ikke går bedre for den røde Love You-søn?

Fra samme start som Ready Cash starter Rolling d'Heripre, der vandt Criterium Continentale og som også har vundet storløb som Crietrium des 4 ans og prix des Selections - ja, Rolling d'Heripre har haft en langt mere meriterende 4 års sæson end Ready Cash.

Rolling d'Heripre trænes af Fabrice Souloy, der allerede efter sejren i Criterium Continentale meddelte at en start i Prx d'Amerique ikke var på agendaen, men han har siden trukket lidt i land, og mon ikke lørdagens opgør er tænkt som en rettesnor for beslutningen om en start i PDA.

Startlisten til lørdagens Orix de Croix over 2850 meter og med en samlet præmieusm på 110.000 Euro ser således ud:
1. Reussec (Goetmals Wood)
2. Rapide du Bois (Elvis de Rossignol)
3. Micro Mesh (Viking Kronos)
4. Insect Face (Enjoy Lavec)
5. Lavec Kronos (Enjoy Lavec)
6. Renommee d'Obret (Buvetier d'Aunou)
7. Roxane Griff (Tenord e Baune)
8. Rossini des Jipes (Bon Conseil)
10. Rhea Pride (Love You)
11. Rocklyn (Love You)
12. Roc Meslois (Look de Star)
2850 m
13. Rolling d'Heripre (Dahir de Prelong)
14. Ready cash (Indy de Vive).

Ingen kommentarer: