lørdag, juni 18, 2011

Finland. Spadseretur for Rapide Lebel

Foto Gerard Forni

Franske Rapide Lebel med Eric Raffin i sulkyen havde ikke det store besvær med at sikre sig sejren i Kymi Grand Prix på Kouvola-banen lørdag eftermiddag.

Efter en rolig start sendte Raffin Rapide Lebel frem til føring efter 600 meters kørsel, og beherskede siden løbet totalt til sikker sejr i 1.12.8a/2100 m. Der var 85.000 Euro i førstepræmie.

Lisa America med Torbjørn Jansson hængte godt på i ryg, men måtte slippe ind i opløbet - klarede dog alligevel andenpladsen i 1.13.2 kort foran en godt afsluttende Amor Ami med Mikka Fors i 1.13.2. Rakas med Per Lennartsson blev nummer fire kort foran Commander Crowe - begge i 1.13.4.

Commander Crowe med Jean Michel Bazire havde ryg på Lisa America rundt sidste sving, men da såvel Jansson som Bazire havde problemer med at vælge hvilket spor de ville køre i ned gennem opløbet, så fik Commander Crowe aldrig frit løb og havde bestemt kræfter indebords over mål.

Prince de Montfort (tv) vinder sikkert. Foto Gerard Forni.

Eric Raffin var også på vinderpladsen med montéhesten Prince de Montfort i et stayer-løb - Prince de Montfort vandt i øvrigt løbet i fjor i 1.14.2 - i år kunne den nøjes med at løbe 1.16.2/3120 m som sikker vinder foran Melton Kronos med Torbjørn Jansson og feltets anden franskmand, Quadro de Ray med Romain Gougeon.