lørdag, juni 18, 2011

Lucky Jim tilbage på vinderpladsen

Den amerikanske hurtigtraver Lucky Jim SJ's Photo) vendte i nat tilbage på vinderpladsen. Det skete  i et Invitational doteret med 32.000 dollars på The Meadowlands.

Det var første gang Lucky Jim startede efter den har skiftet træningskvarter fra Julie Miller til svogeren Erv Miller - Andy Miller sad som sædvanligt i sulkyen.

Lucky Jim sejrede sikkert med 3,25 længde i 1.10.0 foran Four Starz Speed (Conway Hall) og Rose Run Hooligan (Corleone).

En anden SJ's Photo-søn vandt et 70.000 dollars løb på Harrahs Chester tidligere fredag.

Det var nu 9-årige Corleone Kosmos med David Miller, der klarede sig først over stregen i 1.10.2 foran en meget stærkt afsluttende Anders Bluestone (Yankee Glide) med Ron Pierce, der var kommet meget dårligt fra start og en overgang var 11 længder bag førerhesten.

 Delvist danskejede Neighsay Hanover (Muscles Yankee) var en god nummer tre for Tim Tetrick.

Tilbage til The Meadowlands, hvor der blev afviklet to afdelinger i løbsserien The Magician - opkaldt efter en af de bedste ældste amerikanske travere inden for de sidste 10-15 år..


Take Heart (Yankee Glide) med Andy Miller stod for en gedigen overraskelse, da den sejrede i 1.11.8 kort foran Lost Symbol (Yankee Glide) med Trond Smedshammer.


Også vinderen af den anden afdeling, Sevruga (SJ's Caviar medJ im Meittinis var en overraskelse - den sejrede meget sikkert i 1.11.2 foran The Evictor (Valley Victor) med Andy Miller.

Fotos fra The Meadowlands taget af Lisa Photo

Ingen kommentarer: