onsdag, juni 15, 2011

Souloy tager den selv

På søndag får sidste års vinder af Dansk Hoppe Derby, Odyssee Eastwind sin sæsondebut.

Det sker på Vincennes i Prix de Grasse - et løb over 2700 meter og med en samlet præmiesum på 70.000 Euro.

Det er første start for Odyssee Eastwind siden den 27. november i fjor
.
Selv om der først er endelig startmelding i morgen, så har træner Fabrice Souloy allerede sat sig selv på som kusk, og det indikerer som regel, at den hest han kører skal have et roligt løb.

Odyssee Eastwind er da heller ikke specielt godt inde i løbet, der er for 5 og 6-årige heste, der ikke har tjent mere end 251.000 Euro  - hun starter med 109.402 Euro  og egentligt er det mærkeligt, at hun har fået plads i feltet.

Der står imidlertid kun 14 heste tilbage - og det kan man så undre sig over, når præmiesummen er så stor som den nu engang er.

Også Wishing Stone skal i ilden på søndag, nemlig i Prix Rene Balliere over 2100 meter auto og med en samlet præmiesum på 200.000 Euro.

Det bliver igen Jean Michel Bazire, der sidder i sulkyen bag Conway Hall-sønnen, der skal bruge dette løb som en finslibning af formen inden turen går til Sprintermästaren i Halmstad i begyndelsen af juli måned.

Selskabet på søndag bliver hårdt med bl.a. Quaker Jet, Oyonnax, Nouba du Saptel, Roc Meslois m.fl. til start - Kolgjini er også med på startlinjen med Sebastian K.

Ingen kommentarer: