lørdag, oktober 16, 2010

USA: Leif Alber kan have en ny stjerne

Det ser ud til, at Leif Alber har en fuldgod erstatning for skaderamte Broad Bahn i hans egen-opdrættede Jr Alber (Kadabra - Armbro Vivian).

Jr Alber debuterede i sidste måned med en flot sejr og fredag eftermiddag lokal tid, var den til start i en af de fire afdelinger af Bluegrass Series for 2-årige hingste på The Red Mile.

Jr Alber, der havde Ron Pierce i sulkyen vandt ikke, men den leverede dagens hurtigste afslutning - nemlig 26,3 sekunder på 400 meter - eller 1.0.61!

Og så skal det med, at Jr Alber først fik frit løb med 200 meter tilbage.

Da var det ikke muligt at hente løbets favorit, Big Rigs med Tim Tetrick, der var i spids fra start, men Jr Alber, der altså blot gjorde sin anden start, leverede så fornem en indsats at der må vente mange penge til ham, når han nu går til Canada for at starte i sire-stakes.

Big Rigs sejrede i 1.12.2 - Jr Alber fik noteret 1.12.3.

Denne afdeling var atypisk i forhold til de tre øvrige afdelinger, idet Tetrick havde held til at dæmpe tempoet undervejs - 800 meter blev således afviklet efter 59.4 - eller 1.14.2 - og først i opløbet kom der virkelig fart over feltet.
I øvrigt´er Big Rigs (Andover Hall) storebroder til Fillyanthropy (Donato Hanover), som Knud Erik Ravn forleden købte for 72.000 dollars - de har samme moder i Filly at Bigs.

Hurtigste vinder i Bluegrass serien var Neal (Credit Winner) med 1.11.4, mens Blue Porsche (Glidemaster) vandt i 1.11.6, og Spring Gaol (Yankee Glide) i 1.12.1.

Ingen kommentarer: