søndag, juli 18, 2010

USA: Leader of The Gang svarer til sit navn

Udover Dancers Memorial for Hambletonian-kandidaterne, blev der også kørt finaler i New Jersey Sire Stakes for 2-åringer.

Blandt hingstene var Leader of the Gang (Muscles Yankee) med Ron Pierce storfavorit, og den havde da heller ikke de store problemer med at tage karrierens tredje sejr i ligeså mange starter - og vindertiden 1.12.1 er årets hurtigste for en 2-åring.

Vc Chocolic (Chocolatier) med Dave Palone var en god nummer to i 1.12.2, mens Winuendo (Windsong's Legacy) med Ray Schnittker besatte tredjepladsen i 1.12.5.

Næstfavoritten Big Sky Storm (Classic Photo), der som Leader of The Gang var ubesejret i to starter, sluttede på en fjerdeplads i 1.12.6.

I hoppeløbet var Angelette Hanover (Yankee Glide) med Brian Sears favorit, men den kom til at sidde dårligt til undevejs, oig nåede ikke frem til slut - det blev til en femteplads, slået med små 6 længder.

I stedet kunne en stærk, Thatsnotmyname (Windsong's Legacy) med John Campbell vinde sikkert i 1.12.2 foran Global Desire (Yankee Glide)  i 1.12.3 og med Creme de Cocoa (Chocolatier) på tredjepladsen i 1.12.5.

I begge finaler var der 200.000 dollars i samlet præmiesum.

Lisa Photo

Ingen kommentarer: