søndag, juli 18, 2010

Stærk dansk søndag

Inden for fem minutter vandt danskejede travere løb i såvel Norge som i Frankrig!

På Jarlsbergbanen afsluttede Navy Seal med Bo Westergaard til sikker sejr i Anders Jahres Pokalløb med en førstepræmie på 100.000 NOK i 1.11.8a/1609 m, og på Enghien.-banen i Paris vandt Laughing Stock med Jeppe Juel en sikker sejr i dagens Quinte+-løb med en førstepræmie på 30.000 Euro. Her var vindertiden 1.14.5/2850 m.
 I dette løb blev Jørgen Lorentzen trænede Beastar med Jean Michel Bazire nummer tre.

Navy Seal var storfavorit til odds 1,67, mens Laughing Stock gav 5,50 og 2,40 i Plads.

Jeppe Juel havde også Inzaghi med til Paris. På forhånd så opgaven håbløs ud, og da løbet udviklede sig til et supersprint i opløbet, var Inzaghi, der sad sidst i feltet undervejs, uden chance for at blande sig og sluttede sidst over mål.

Tempoet den første kilometer var 1.14.8! Med 500 meter tilbage var tempoet 1.14.0.

Løbet vandtes i et meget tæt opløb af Nuit Torride i 1.13.3a/2150 m.