onsdag, april 06, 2011

Det ligner Kejserens Nye Klæder!

I går var der administrationsmøde i regi Dansk Travsports Centralforbund - her samledes de daglige ledere fra landets væddeløbsbaner samt repræsentanter fra DTC, Danske Spil og Væddeløbsbladet.

På trav.dk kan man i dag læse en referat fra mødet.

Ja, det er egentligt taget forkert at kalde det for et referat, for som jeg ser det, står der ikke noget man ikke kunne have skrevet på forhånd ud fra dagsordenen!

Så hvad er egentlig taget meningen med at bringe det?

Se selv og døm:


Administrationsmøde i DTC



Dansk Travsports Centralforbund (DTC) afholder et par gange om året administrationsmøder, hvor forbundet får lejlighed til at drøfte forskellige aktuelle emner med de respektive baneledere i Danmark.


I går, tirsdag 5. april, blev det første administrationsmøde i denne sæson afholdt på Royal Canin Arena i Odense. Ved mødet var samtlige banedirektører til stede, mens forbundet var repræsenteret ved direktør Klaus Storm, Peter Stenå, Travsekretariatets sportschef Flemming Sunn og Væddeløbsbladets redaktør Henrik Ebbesen.


Derudover deltog Danske Spil ved Rolf Laugesen og Morten K. Sørensen også i dele af mødet, ligesom Klampenborg Galopbanes direktør Tom Christensen også var til stede.


Mødet blev indledt med en orientering fra Danske Spil om den aktuelle udvikling i hestespillet i Danmark. Under dette indlæg redegjorde spilleselskabet bl.a. for den historiske udvikling i spillet samt hvilke tanker, der ligger til grund for den fremtidige strategi - herunder samarbejdet med øvrige nordiske lande i forbindelse med afviklingen af fælles skandinavisk spil på onsdage.


Herefter blev følgende emner debatteret:


1) Racing News, Racing Live, baneprogrammer, hjemmesider, struktur samt arbejdsfordeling i mediearbejdet mellem baner og Hestesportens Medier.


2) Sæsonplan 2012 (herunder Sportsprofil samt muligheder for fordeling af løbsdage i 2012)


3) Sociale lørdage (bemanding med videre)


4) Præmiestrukturer fremadrettet og ”incitamenter” til at tiltrække startende heste


5) Problematik omkring bokse (renlighed på de enkelte baner i forhold til dopingreglementet)


6) Officials og forhold på løbsdage (overdommere og øvrige - herunder arbejdsforhold, krav samt muligheder rekruttering af nye personer til dommerstanden)


7) Kriterier for afholdelse af auktioner


8) Ændringer i Licensregler


9) Status på arbejdet med skatteforhold og revidering af ”Lov om hold af heste”


10) Evaluering af sportens tilstedeværelse på Hest og Rytter-messen i Herning medio marts.


Af Henrik Ebbesen

Hvis man nu pludselig vil have offentlighed i forvaltningen - som man kan sige det er - så er det da utroligt interessant at vide, hvad dagsordenens punkter konkret omhandlede.

At bringe dagsordenen med nogle indledende og ligegyldige kommentarer er helt væk og virker mere som om, der skulle bruges et alibi for at nogen har lavet noget.

Den historie - det er Kejserens Nye  Klæder om igen!

Ingen kommentarer: