lørdag, oktober 23, 2010

USA: Store danske triumfer

Inden for en halv time lørdag eftermiddag, dansk tid opnåede to danskejede  heste og for den enes vedkommende dansktrænet hest  - flotte præstationer i USA.

På Far Hills-banen i New Jersey sejrede Percussionist redet af J P O'Farrell og trænet af Hanne Bechmann en meget sikker sejr i The Grand National Hurdle med en førstepræmie på 125.000 dollars.

Percussionist ejes af en norsk/dansk konsortium, der tog chancen og sendte Percussionist over Atlanten - og det betalte sig altså.

Små ti minutter før denne sejr var Cowboylands Kentucky Futurity-vinder, Wishing Stone med George Brennan til start i Bluegrass Series på The Red Mile i Kentucky.

Brennan satsede fra start og havde nok håbet på at få en placering som tredje/fjerde, men var sat af og kørte mod føringen.

Tempoet var i top fra start, og Wishing Stone fik ikke megen ro i spids, for ned ad langsiden kom løbets favorit, Lucky Chucky med John Campbell i angreb, og den overtog føringen ind i opløbssvinget.

Wishing Stone sad nu lukket inde, og så ud til at have en del kræfter i behold.

Der kom imidlertid plads til et angreb med 200 meter tilbage.

Lucky Chucky var imidlertid ikke til at fange og sejrede sikkert i fornemme 1.08.9 - Wishing Stone en god nummer to, små to længder efter - og derefter var der "lysår" ned til de næste..

Der var cirka 165.000 kroner io andenpræmie til Wishing Stone,.

Ingen kommentarer: