mandag, oktober 18, 2010

Frankrig: Mathildes sejr


Så suveræn var Mathilde Trøjborg med Flemming Jensen, da de mandag eftermiddag vandt Prix de Gobelins på Enghien.banen i Paris.

Flemming Jensen brugte blot Mathilde Trøjborg 200 meter på sidste langside for at få spids, og siden var det spil til et mål. Vindertiden var 1.14.0a/2150 meter - førstepræmien var 25.000 Euro.
Nummer to var Quatuor Alto med Jean Etienne Dubois i 1.14.2.
Mathilde Trøjborg var kæmpefavorit i spillet og gav odds 1,90 i vinderodds og 1,40 i 
 plads - næstfavoritten stod i odds 7,50.!


Fotos Gerard Forni

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ja det var en sædvanlig sikker sejr
til Mathilde - præcis som præstationerne i Sverige - og tydeligvis ubrugt i mål igen. Lysende var hun. Karsten ved du hvorledes Flemming tænker omkring fremtiden - altså i 2011. Hvornår skal vi se den udfordret for alvor, tror du? Flemming har jo sagt at han ikke ønsker at give den to løb på samme dag, men der er mange der meget gerne ville se den med i maj i Stockholm - ja netop - til DET løb som kræver to løb på samme dag. Ved du om Flemming & ejeren vil satse på den prestige sprint hvis Mathilde stadig er frisk og rask i starten af 2011? Eller kan "de" mon have andre udfordringer i ærmet til racertøsen? Tak for en specielt flot rød/hvid blog i denne weekend. Det bliver svært at nå samme højder, nu afventer vi så Orsien og sidenhen....?
Tom