mandag, august 09, 2010

USA: 200 kæmpede for The Mewdowlands

Da der fredag blev holdt et poltisk møde i casino-byen Atlantic City troppede mere end 200 travsports-tilhængere op for at demonstrere over beslutningen om at nedlægge The Meadowlands samt galopbanen Monmouth Park.

Blandt de 200 var topkuske som John Campbell og Mike Lachance - sidstnævnte havde endda meldt afbud på løbene på Chester Downs samme eftermiddag. - Til gengæld glimrende flereandre  topkuske ved deres fravær.


Søndag eftermiddag havde Opdrætterforeningen i New Jersey sørget for at et stor banner med påskriften: Save The Meadowlands - Save the Hambo - blev fløjet hen langs strandene på Atlantic City.

Der var 26.712 tilskuere lørdag eftermiddag på The Meadowlands - det var 4% mere end året før og det højeste antal siden 2006.

Den samlede omsætning nåede op på 8.391.600 dollars - hvad der er den tredje største omsætning på en amerikansk travdag nogensinde.

Rekorden er på 9 millioner dollars sat i 2005.

Fra Europa kom der i alt 2,4 million dollars - op fra 1,97 millioner dollars fra året før.

Udover os i Skandinavien blev der også spillet til The Hambletonian-dagen fra Frankrig, Tyskland, Østrig og Schweiz samt fra Estland og Malta, der spillede ind i ATG-poolen.

Ingen kommentarer: