lørdag, juli 03, 2010

USA:Stærk sæsondebut af Holiday Road

Det blev lige nøjagtig det spændende løb man havde imødeset, da nogle af USA's bedste 3-åringer mødtes i nat på The Meadowlands i The Historic Cup.

Sidste års Peter Haughton-vinder Holiday Road - en helbroder til avlshingsten Ken Warkentin - der sæsondebuterede, gik til start som storfavorit med Brian Sears i sulkyen, og i en tæt opløbskamp formåede den at indfri forventningerne ved at afvise Muscle Massive (Muscles Yankee) med Ron Pierce.

Begge fik noteret 1.10.1 - årets hidtil bedste notering af en 3-årig traver.

Muscle Massive var hurtigt ude fra spor fem og tog spids, men måtte afgive positionen ved halv-milen, da Holiday Road kom i angreb ned af staldsiden.


Muscle Masive kom igen i opløbet, men Holiday Road afviste og sejrede med en halv længde.  2,5 længde tilbage tog Temple of Doom /Yankee Glide) sig af tredjepladsen for David Miller i 1.10.3.

En anden sæsondebutant, Lucky Chucky (Muscles Yankee) , der blev valgt som Årets 2-åring i fjor, sluttede på fjerdepladsen i 1.10.5.

Holiday Road trænes af Greg Peck, der også var manden bag sidste års Hambo-vinder Muscle Hill.

Hoppe-opgøret - The Coaching Club Trotting Oaks - sluttede i en meget  tæt opløbskamp, hvor In The Meantime (Muscles Yankee) med David Miller akkurat klarede sig først i mål foran Glide Power (Yankee Glide) med Brian Sears - begge i 1.11.4.

For de danskejede heste var det ingen god dag - begge Cowboylands heste  - Wishing Stone og Levi's Lady var slettet på grund af sygdom, og Neighsay Hanover, der for første gang startede fra Ray Schnittkers stald, galoperede stort fra start og sluttede på en femteplads - gik dog meget flot og hentede 15 længder ind på vinderen på de sidste 1200 meter.

Foto Lisa Photo.

Ingen kommentarer: