onsdag, juni 30, 2010

Italien: Overaskelse i Tino Triossi

Det italienske storløb, Gran Premio Tino Triosso vandte sent tirsdag aften af outsideren Mondiale OK (Lemon Dra) med Giampaolo Minnucci i sulkyen - den gav  vinderodds 31,50!

Orsi Mangelli-vinderen Mago d'Amore med Pietro Gubellini gik til start som storfavorit (17:10), men akkurat som i Stockholm satte den sine chancer til fra start ved galop.

Mondiale OK, der karrieren igennem har hørt til blandt de bedste i sin årgang, men aldrig tidligere vundet en stor sejr, fik et dejligt løb i ryg på førende Merckx Ok (Pine Chip) og slap ud til angreb midt i opløbet.

På det tidspunkt var Main Wise AS (Yankee Glide) med Hugo Langeweg Jr tilsyneladende på vej mod sejren. Langeweg Jr havde sendt den i angreb fra en position bagest i feltet med 600 meter tilbage og via tredjespor i opløbsvsinget havde parret fået overtaget ind i opløbet.

Men turen havde kostet kræfter, og såvel Mondiale OK, som en meget stærkt afsluttende Million Flying (Running Sea) med Paolo Romanelli og en også en godt afsluttende Mirtilli Rosso (Legendary Lover K) med Enrico Bellei nåede forbi, så den hollandskejede hest måtte tage til takke med en fjerdeplads.

Mondiale OK, der sejrede i 1.13.9a/2100 m fik 125.580 Euro for sejren, der blot var dens fjerde i karrierens 23 starter.

Dens hidtil bedste placering har været en andenplads i Gran Premio d'Europa samt en tredjeplads i derbyet i fjor.

Hoppeløbet, Gran Premio Antonia Carena vandtes af Melania SF (Toss Out) med Wim Paal i 1.13.1a/1600 m - her var der 32.200 Euro i førstepræmie.

Ingen kommentarer: