fredag, juli 02, 2010

USA: Leader of The Gang - verdens hurtigste 2-åring i år


Den 2-årige Muscles Yankee-søn, Leader of The Gang svarer godt til sit navn.

Efter en 3,5 længders sejr i the Harriman Cup i nat på The Meadowlands er den verdens hidtil hurtigste 2-åring i 2010 med kilometertiden 1.12.3.

Leader Of The Gang trænes af Jimmy Takter og med Ron Pierce i sulkyen tog den karrierens anden sejr i ligeså mange starter.
Magnus Kosmos (SJ's Caviar) med John Campbell besatte andenpladsen i 1.12.7, mens Consus Blue Chip (Muscles Yankee) med Corey Callahn blev nummer tre i 1.14.0.

Jimmy Takter var også manden bag vinderen af den anden afdeling i Harriman Cup, Zooming, som han selv bragte til sejr i 1.13.4..

Zooming, der er efter Classic Photo), kostede blot 15.000 dollars som åring - hans moder, Merit Lane drev det ikke vidt på banen, men hun er en Lindy Lane-datter, der har Feeling Great som moder - og dermed har hun samme moder som Hambletonian-vinderen Self Possessed.

Zooming vandt på en stærk afslutning medet hoved foran Musclealaneous (Muscles Yankee) med Ray Schnittker, mens High Pan Tolerance (Cantab Hall) med Tim Tetrick besatte tredjepladsen.

Foto: Leader of The Gang med Ron Pierce ved debutsejren i sidste uge. Lisa Photo

Ingen kommentarer: