lørdag, juli 17, 2010

USA: Svensk i MIllers

Det store hoppeløb, Delvin Millers Memorial blev en flot triumf for svenske Jan Johnsson, som træner vinderen af de to afdelinger.

Første sejrede Springtime Volo (Classic Photo) og siden Glide Power (Yankee Glide) - begge i øvrigt med George Brennan i sulkyen.

Springtime Volo sejrede i 1.10.5 foran Bone A Fide (Sj's Photo), mens den hidtil ubesejrede Ultimate Cameron (Yankee Glide), der storfavorit,  sluttede på tredjepladsen.

Det gik heller ikke for storfavoritten i den anden afdeling. Det var Fashion Feline (Broadway Hall), der galoperede tidligt i løbet og så var den ude.

I stedet kunne Glide Power vinde en sikker sejr med to længder i 1.10.7foran Behindclosedoors (Andover Hall), mens Bramalea Hanover (Windsong's Legacy) blev nummer tre.

I rammeprogrammet var to danskejede heste til start.

Bedst gik det for Peter Wilhelmsen og Dennis Olsens Classic Puzzle (Classic Photo), der trods en besværlig rejse, sluttede meget stærkt af til en tredjepladsfor David Miller  i ny personlig rekord, 1.11.0. Løbet vandtes af TV Mom (Looklikemymom) i 1.10.8.

Leif Albers Neighsay Hanover (Muscles Yankee), skuffede endnu engang efter trænerskiftet til Ray Schnittker, idet det blev til galop i opløbssvinget og den sluttede næstsidst i 1.11.9.

Løbet vandtes af John Pauls Legacy (Credit Winner) kørt af George Brennan i 1.09.9.

Brennan blev med de tre sejre dog ikke aftenens oftest sejrende . det gjorde Tim Tetrick med fire sejjre.

Ingen kommentarer: