torsdag, juli 08, 2010

USA: Stor jævnbyrdighed

Der var kamp til stregen i den første afdeling af nattens to løb i New Jersey Sire Stakes for 2-årige hopper.

Tre heste gik side om side over stregen - og kun målfotoet kunne afgøre indløbsrækkefølgen .- de tre fik alle noteret 1.12.5 - men som reglen er i USA -  det er kun vinderen, Angelette Hanover, der registreres for tiden.

Og Angelette Hanover er dermed verdens hidtil hurtigste 2-årige hoppe i 2010.

Der ruller stærkt blod i Angelette Hanover, idet hun er efter Yankee Glide og Angelina Hall. Angelia Hall er efter Striking Sahbra - og nu bliver det interessant, for hendes moder er Amour Angus, der jo også er moder til bl.a. Andover Hall, Angus Hall, Adam Hall og Conway Hall!

Angelina Hall nåede aldrig til start, men blev bedækket som 3-åring med Like a Prayer - resultatet blev Annie Hall 1.12.7 - 103.469 dollars.

Siden er hun blevet moder til den ustartede And Now Hanover (Tom Ridge), Muscle Amour (Muscles Yankee) 1.13.8 - 23.917 dollars, aktuelle Angelette Hanover samt ifjor Angel Eyes Hanover (Cantab Hall) - alle hendes afkom er hopper.

Angelette Hanover kostede 110.000 dollars som åring.

4 Angelette Hanover vinder foran 7 Thatsnotmyname. Lia Photo

Nattens nummer to til Angelette Hanover kostede noget mere - nemlig 250.000 dollars.
Det er Thatsnotmyname, der en halvsøster til avlshingsten Muscle Mass og Hambletonian-aktuelle Muscle Massive, der begge er efter Muscles Yankee.

Thatsnotmyname har Windsong's Legacy som fader.

Tredjehesten var Redwhitebluestone, der er efter Yankee Glide - Real Live Woman v. Angus Hall - Redwhitebluestone er første afkom og kostede 70.000 dollars.

I den anden afdeling var der ikke megen spænding om udfaldet - Woodshopper (Muscles Yankee - Woodwork v. Pine Chip) var i spids fra start til mål og sejrede sikkert i 1.13.3 - Woodshopper kostede 65.000 dollars som åring.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Karsten.

Dejligt du igen har fået tid til at blogge om hvad der rører på sig i travsporten herhjemme og i udlandet.

Dine indlæg er møntet på såvel det sportslige som det politiske, hvor du ikke lægger fingre imellem og giver din mening til kende, hvilket ofte skaber en god debat.

En lille kommentar omkring Angelette Hanover: Søsteren And Now Hanover blev handlet til Sverige, af hesteejere hos Lutfi Kolgjini, for den nette sum af $160.000 på Lexington Selected Yearling Sale 2007. Hun har ikke vist det store på væddeløbsbanerne og opnåede sidste år rekord 1.16,8 og har tjent 50.500 skr. - så hun er mere eller mindre ustaret ;-).

Mon ikke hun er købt med henblik på avlsboksen grundet hendes afstamning og at hun venter føl næste år?

Angelina Hall har i øvrigt fået et hingstføl i år efter Cantab Hall.

Venlig hilsen,
Leo Søndergård Larsen