søndag, juli 03, 2011

Italien:Gubellinis aften

Pietro Gubellini var manden i fokus på San Siro-banen i aftes, idet han vandt fire sejre i seks starter og indkørte omregnet til danske kroner omkring 1.7 millioner!

Hovedparten af de 1.7 millioner kroner blev hjemført ved sejren med Owen CR (Cantab Hall) i Gran Premio Nazionali - et af de største opgør for den italienske derbyårgang.

Obama Gar (SJ's Photo) med Enrico Bellei var storfavorit, men fra spor 2 lykkedes det Gubellini at få føring med Owen CR og derefter var sagen klar.

Parret beherskede løbet hver en meter og i opløbet kunne kun Olmo Holz hænge nogenlunde på, og den galoperede med 150 meter igen og blev diskvalificeret.

Owen CR sejrede sikkert i 1.13.9a/2100 m og fik 161.000 Euro for sejren - det er cirka 1.2 millioner kroner. Andenplads til On the Way Grif (Zinzan Brooke Tur) i 1.14.2,, mens Obama Gar bkev nummer tre i 1.14.3.

Owen CR har udviklet sig stærkt i denne sæson og kom til Milano med andenpladser i andre Gruppe 1-løb som Gran Premio Tito Giovanrdi i Modena og Gran Premio Cita di Napoli - ja i Napoli.

Den har nu startet 14 gange i karrieren og har vundet fire sejre, sat rekord 1.13.6 og har tjent 285.170 Euro.

Det var i øvrigt anden sejr til Pietro Gubellini i Nazionali - den første vandt han i 2003 med den senere derbyvinder Daquet Rapide.

Til gengæld har Pietro Gubellini haft noget nær patent på at vinde Gran Premio Nazionali Filly, idet lørdagens sejr var hans 7. i dette løb!

Her sad han bag den store Uronometro-datter, Oklahoma Ans fra spor 1, der var næstfavorit - favorit var Ok America med Enrico Bellei, men selv om den fik et godt løb fra anden række i andet par udvendigt, var den færdig med 500 meter tilbage.

Gubellini forsøgte at forsvare sin inderbane med Oklahoma Ans, men uden held. Efter 600 meter sendte han imidlertid hoppen frem til føring. Opløbssvinget rundt kom Orleans Om (Sj's Caviar) med G. Lombardo Jr op udvendigt og som et tospand gik det mod mål.

Den måde de to kuske hersede med deres heste på,  så ikke kønt ud, men sådan er det jo i Italien.

Oklahoma Ans formåede at holde sig foran til sejr med en halv længde foran Orleans M - begge fik noteret 1.12.4a/1600 m - der var 46.000 Euro - 350.000 kroner i førstepræmie.

Det var Oklahoma Ans' første sejr i denne sæson - hun har nu startet 1 gange i karrieren og har vundet 5 sejre, løbet 1.12.4 og har i alt tjent 89.222 Euro.

Ingen kommentarer: