torsdag, februar 10, 2011

Wishing Stone fik nummer 10

For kort tid siden er der blevet trukket lod om startpladserne til søndagens Prix de France - sæsonens første Grand Circuit.

Lodtrækningen, der blev foretaget af Miss France 2011 og udsendt direkte på den franske væddeløbskanal Equidia, kunne også følges på Twitter.

Den allerførste hest som Miss France trak ud var den delvist danskejede Wishing Stone, der skulle starte fra anden startrække - den fik spor 10 - indvendigt - og det må siges at være et godt spor.

- Ja, der er vel ikke så meget at sige til det - Mathieu Abrivard, der skal køre Wishing Stone, skal jo først og fremmest sørge for at give den et afventende løb, og det får han i hvert fald alle muligheder for at gøre fra den startposition, siger Knud Erik Ravn.

Prix de France bliver en spændende revanche fra Prix d'Amerique mellem Ready Cash og Maharajah, der trak hhv,. spor 5 og spor 2.

Distancen i Prix de France - eller som det hedder på søndag, Prix de Japon, idet weekendens løb på Vincennes står i Japans tegn - er 2100 metrer auto og den samlede præmiesum er på 400.000 Euro.

Startlisten:
1. Orlando Sport - Sebastian Baude
2. Maharajah - ôrjan Kihlström
3. Premiere Steed - Pierre Levesque
4. Nouba du Saptel - Yves Dreux
5. Ready Cash - Franck Nivard
6. Lana del Rio - Santo Mollo
7. Olga du Biwetz - Eric Raffin
8. Priscilla Blue - Luis Baudron
9. Quaker Jet - Jean Etienne Dubois
10. Wishing Stone - Mathieu Abrivard
11. Roc Meslois - Pierre Belloche
12. Pretty Dancer - Thierry Duvaldestin
13. Mondiale OK - G. P Minnucci

Ingen kommentarer: