tirsdag, december 14, 2010

Ny hingst til Opdrætterforeningen

I en annonce i Væddeløbsbladets Årsrevy fremgår det, at Opdrætterforeningen i 2011 kan tilbyde Andover Hall-sønnen, Ogham til sine medlemmer.

Og hvem er så Ogham?

Den er født i 2004 og tilhører dermed første årgang efter Andover Hall.

Som åring blev Ogham solgt for blot 14.000 dollars og gik i træning hos Blair Burgess i Canada - manden der siden skulle fejre store triumfer med Glidemaster.

Som 2-åring startede Ogham blot fire gange og den sluttede flot af ved at vinde Valley Victory Trot, der det år blev kørt på The Meadowlands den 2, december i 1.12.7.
The Bosses Lindy var nummer to, mens Manfinity var tredje .

I det slagne felt var en anden Andover Hall-søn, Quite Easy - den store klasse bar der i øvrigt ikke på løbet.

Ogham sluttede 2-årssæsonen med en indtjening på 221.325 dollars hvoraf de 216.350 dollars kom fra sejren i Valley Victory Trot.

Som 3-åring kom den ikke til start før i september måned - den nåede at starte otte gange og vandt to sejre - rekorden blev forbedret til 1.12.2 som vinder, men placeret løb Ogham to gange på 1.11.6.

I januar måned som fire-åring blev Ogham solgt til Italien, hvor den startede tre gange og bedst løb 1.14.4. Som 5-åring startede den ikke, men i år - som 6-åring - har den startet to gange, dog uden den store succes.

Som nævnt er Ogham efter Andover Hall og har Prakas-datteren Decent Interval som moder.

Ogham er moderens mest vindende afkom - en søster Psychic Friend (Sierra Kosmos) har vundet 100.475 dollars og har vinderrekord 1.12.8 - en broder, Yarborough (også efter Sierra Kosmos) har vundet 11 løb.

Decent Interval kommer ud af en ret stærk moderlinje, idet hendes moder, Boleyn også er moder til Tarport Lizzy, der bl.a. vandt Merrie Annabelle Stakes og længere tilbage i moderlinjen finder vi bl.a. Elma, der vandt Elitloppet og blev moder til avlshingsten Texas,.

Ogham skal opstaldes hos træner Peter J. Hansen.

Ingen kommentarer: