mandag, november 15, 2010

Blev Hoffmann ofret?

I eftermiddag kom den officielle meddelelse om, at Lundens direktør, Lars Hoffmann var fratrådt efter gensidig overenskomst . eller sagt med andre ord - Hoffmann er fyret og er allerede fratrådt!

Allerede under løbene på Lunden i går forlød, at direktøren var fyret allerede i fredags!

Man må unægtelig undre sig over at denne fyring kommer netop samme dag, som medlemmerne i Det Danske Travselskab modtager indkaldelse til en  ekstraordinær generalforsamling, hvor der skal stemmes om et mistillidsvotum til bestyrelsen.

Det ligner en ofring af direktøren på bestyrelsens alter!

Eller er det et forsøg på at give direktøren en bedre fratrædelsesordning end han ville kunne opnå med en evt, ny bestyrelse?

I hvert fald virker tidspunktet for en fyring af banens leder underligt, som som jeg skrev tidligere - det ligner mest af alt en ofring af Hoffmann!

Her er pressemeddelelsen

Pressemeddelelse: Direktøren på Lunden fratræder
Bestyrelsen i Det Danske Travselskab har i dag valgt at opsige samarbejdet med banens direktør Lars Hoffmann. 
Charlottenlund Travbane, der drives af Det Danske Travselskab (DTS), står i de kommende år over for en række udfordringer.

Som landets hovedbane er Charlottenlund Travbane udset til at være katalysator i den udvikling, der skal gøre dansk travsport til et stærkt brand. I forbindelse med dette arbejde, har bestyrelsen i DTS valgt at afslutte samarbejdet med banens nuværende direktør, Lars Hoffmann.

- Set i lyset af de udfordringer, Charlottenlund Travbane kan se frem til i den kommende periode, har bestyrelsen vurderet, at der er behov for en ny profil på posten som banens daglige leder, siger bestyrelsesformand i DTS, Klaus G. Jensen.

Formanden understreger, at bestyrelsen har været meget tilfreds med det arbejde, som Lars Hoffmann har udført i sin tid som direktør, men at tiden nu er moden til forandringer.

- Lars Hoffmann har arbejdet tæt sammen med bestyrelsen i de forgangne år i forbindelse med helhedsplanen for banen.

- Han har været drivkraften bag en lang række initiativer, bl.a. baneomlægningen, etableringen og udvidelse af Pit-Stop og opgraderingen af træningscentret på Skovbo Trav. Derudover har han lagt mange timer i arbejdet med frasalget af en del af staldterrænet, og det har betydet, at DTS i dag er gældfri. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne rette en stor tak til Lars for dette arbejde, siger Klaus G. Jensen.

Bestyrelsen i DTS og Lars Hoffmann er blevet enige om at ophæve deres samarbejde pr. dags dato. Klaus G. Jensen oplyser, at der er truffet en fratrædelsesaftale, der stiller begge parter tilfredse.

Ingen kommentarer: