torsdag, juni 24, 2010

USA: Neighsay Hanover skifter træner

Den amerikanske hurtigtraver, Neighsay Hanover, der i år har vundet tre sejre i fire starter, skiftede tirsdag træner fra Trond Smedshammer til Ray Schnittker.

Neighsay Hanover som for 25% delejes af danske Leif Alber, var i sidste uge på vej til at blive solgt til Norge, men efter fredagens sejr i fine 1.10.2 på The Meadowlands, satte en anden delejer, Ted Gewertz bremsen i.

I Norge var alt ellers på plads - Neighsay Hanover skulle have været i træning hos Trond Andersen og Thor Borg skulle have kørt den i Forus Open.

- Jeg har aldrig været interesseret i at vi skulle sælge Neighsay Hanover - jeg tror, at den kan udvikle sig mere endnu, men to ejergrupper, der havde 50 % - samt indtil i fredags Ted Gewertz med 25 % - var interesseret i at sælge, fortæller Leif Alber.

- Efter fredagens sejr ændrede Gewertz holdning, og nu har hestejere ved Ray Schnittker købt de 50%, der var til salg,  og hesten er flyttet til Ray Schnittker i tirsdags. Hvornår han vil starte den, ved jeg ikke noget om, men jeg er da glad for at vi fortsat har den.

Neighsay Hanover, der er efter Muscles Yankee og ud af samme hoppelinje som Moni Maker, har foreløbig tjent 563.399 dollars i karrieren - den har startet 30 gange, vundet 7 sejre, 5 anden og 5 tredjepladser

Ingen kommentarer: