fredag, juni 25, 2010

USA: Chocolatiers første vinder!

I USA startede 2-års sæsonen for alvor i nat, hvor man afviklede flere afdelinger af New Jersey Sire Stakes på The Meadowlands.

Der blev afviklet to afdelinger for hhv. hopper og for hingste og blandt vinderne var Creme de Cocoa, der dermed blev første sejrende afkom i løb efter billedskønne Chocolatier.

Hoppen Creme de Cocoa, der som Chocolatier er opdrættet, ejet og trænet af Ackerman-familien sejrede på en stærk afslutning (1.11.1/400 m) i 1.14.0 foran Lady Pixie (Yankee Glide) med Brian Sears.

Creme de Cocoa har samme moder som Ackerman-familiens seneste stjerne, Judge Joe, der nu er avlshingst i Sverige, og som herhjemme udbydes gennem Opdrætterforeningen på frossen sæd.

Hurtigst i de fire løb var hoppen Global Desire, som trænes af Jimmy Takter og som blev kørt af Ron Pierce.
Den vandt i 1.12.8 med ikke mindre end 7 længder.

Global Desire er ejet og opdrættet af Brittany Farms - og så er den helsøster til Hambletonian-vinderen m.m., Glidemaster!

Med den debut Global Desire leverede er der store forventningerne til fremtiden . Den førte fra start til mål og sluttede af med 1.10.6/400 m.

Hurtigst blandt hingstene var Leader of the Gang som Ron Pierce kørte til sejr for Jimmy Takter i 1.13.3 - kort foran Gunga Win (Windsongs Legacy) i samme tid.

Leader of the Gang er efter Muscles Yankee - Fraulien Bluestone v. Angus Hall og kostede i fjor den nette sum af 170.000 dollars.

Big Sky Storm med Brian Sears vandt den anden afdeling i 1.13.4 - 1,5 længde foran Muscleaneous (Muscles Yankee).

Big Sky Storm er efter Classic Photo og Big Sky Angel v. Trade Balance.

I rammeprogrammet startede Cowboylands 3-årige hoppe, Chat Chat (Angus Hall) med Dewayne Minor i sulkyen.

Parret førte fra start, men gik træt i opløbet og var slået med små 6 længder - Chat Chat, der startede for anden gang i karrieren kom hjem  i 1.12.7.

Ingen kommentarer: