mandag, februar 22, 2010

Paris. Ready Cash i problemer

Ready Cash (Indy de Vive) med Jos. Verbeeck gik til start som storfavorit i Gruppe 2-løbet, Prix Ovide Mouline mandag eftermiddag på Vincennes, og den kunne da også vende tilbage til vindercirklen.

Men akkurat som i sidste start, så var det uden at imponere!

Verbeeck sendte tidligt Ready Cash til føring og fik lov til at dirigere tempoet - derfor var farten efter de første 1200 meter blot 1.15.6 - med 1000 meter tilbage sad uret 1.15.4 og med 500 meter tilbage 1.15.7.

Men så blev skruen sat i vandet. Ready Cash var godt oppe på stålet, da Rhea Pride (Love You) kom frem udvendigt.

Ind i opløbet var Ready Cash nu et par længder klar af feltet.

Næstfavoritten, Redeo Josselyn med Jean Michel Bazire forsøgte at nå frem, men galoperede - det samme skete for Rhea Pride - og det så ud til, at Ready Cash skulle gå til en overlegen sejr.

Men ned mod mål blev skridtene kortere og kortere- Verbeeck måtte til slut virkelig støtte Ready Cash for at holde den i trav.

Samtidig nærmede Roc Meslois (Look de Star) med Pierre Belloche sig hurtigt, men den nåede akkurat ikke frem - Ready Cash vandt med det yderste af en mule - Roc Meslois nummer to - begge i samme tid 1.14.6/2700 m. Noget tilbage blev Rossini des Jipes (Bon Conseil) nummer te i 1.15.0.

Det var sejr nummer 23 i 30 starter for Ready Cash, der nu har tjent 1.27.400 Euro.

Ready Cash får nu løbspause for at virke i avlen - her står den til 2.000 + 10.000 Euro i bedækningstakst.

Man kan ikke tage fra Ready Cash at den er sin årgangs mest vindende, men det virker ikke som om, at hesten har udviklet fra sidste vinter.

Den har meget let ved at tænde i løbene, og i de franske løb, hvor normaldistancen er 2700 meter, så er det bestemt ikke særligt heldigt.

Når Ready Cash henover sommeren atter vender tilbage i løbene kunne det være interessant at se den i et internationalt sprinterløb uden for Frankrigs grænser.

Fra mandagens løb på Vincennes skal det med, at danskfødte, men norskejede Mainstream (Carmody Lobell) blev nummer tre i 1.15.1/2700 m - det gav 3.120 Euro i præmie.

Mainstream, der blev kørt af Mathieu Abrivard, var godt med fremme i opløbssvinget, men kunne ikke for alvor blande sig i kampen om en topplacering.

Ingen kommentarer: