fredag, januar 14, 2011

Frankrig: Ready Cash - nu med Duvaldestin

Den store forhåndsfavorit til Prix d'Amerique, Ready Cash får på søndag sin sidste start inden stor,løbet, og for første gang får træneren Thierry Duvaldestin chancen i sulkyen.

Man har valgt at starte Ready Cash i Prix Tenor de Baune - et løb for 6-årige heste - i stedet for i det sidste B-løb, Prix de Belgique.

Ready Cash, der ejes af et konsortium med træner Phillippe Allaire i spidsen, har siden eftefråret været i træning hos Thierry Duvaldestin, fordi hingsten blev for stresset af at blive trænet på Grosbois.

Duvaldestin har sit eget træningscenter, hvor der er mere ro, og skiftet har været succesfuldt, idet Ready Cash nu optræder mere kontrolabet i løbene.

Senest vandt den en besnærende sejr i Prix de Bourgogne, hvor Pierre Vercruysse med kort varsel måtte træde til som kusk, idet Ready Cash vante partner, Franck Nivard havde brækket hånden efter fald fra en hest tidligere på løbsdagen.

Franck Nivard er fortsat på skadeslisten, og derfor får Duvaldestin chancen på søndag.

De øvrige Prix d'Amerique-heste mødes i Prix de Belgique, og her får det svenske håb, Maharajah med Ôrjan Kihlström sin debut på Vincennes.

Ingen kommentarer: