tirsdag, september 28, 2010

USA: Ny sejr til Leif Alber-2-åring

Det er ikke blot DTC.formanden Knud Erik Ravn, der i år oplever stor succes med sine heste i USA.

Det gør Leif Albér så sandelig også.

For nylig var hans 2-åring Broad Bahn tæt på at vinde Canadas største  løb  for årgangen, Wellwood Memorial, men blev fanget lige på stregen af Pastor Stephen - det var hesten, der også var først over mål i Peter Haughton Memorial, men blev deklasseret på grund af trængning med 1000 meter tilbage.

Men Leif Alber har endnu en 2-åring - i øvrigt af eget opdræt - Jr Alber, der er efter Kadabra og Ambro Vivian.

Armbro Vivian er især kendt som moder til Frank the Hands (Credit Winner) - vinder af 13 løb og 322.000 dollars og nu avlshingst i Finland.

Jr Alber er i træning hos Noel Daley -manden, der også trænede Mr Muscleman - og længe har man i stalden sagt, at Jr Alber var en bedre hest end Broad Bahn!

Søndag aften, lokal tid debuterede Jr Alber på The Red Mile i et ordinært løb med 2.000 dollars i førstepræmie.

Fra spor 10 tog den let føring og holdt ubesværet løbet ud til sikker sejr med fire længder i 1.13.4 - altså en meget lovende debut.

Mens Broad Bahn nu går med Breeders Crown på Pocono Downs skal Jr Alber fortsat starte på The Red Mile, hvis Grand Circuit-meeting indledtes om små 3 uger.

Leif Alber ejer fortsat Armbro Vivian, der i år fødte dødt hoppeføl efter Sj's Caviar - hun blev siden bedækket ved Kadabra, men kom ikke i fol.

I fjor fødte hun Speedy Alber, der er efter Glidemaster.

Ingen kommentarer: