lørdag, september 25, 2010

Hjemme igen

Efter tre ugers rundtur i nogle af Europas smukkeste lande er jeg tilbage igen - og det er baggrunden for at opdateringen på dette site har været ret ujævn.

Om nogle få timer begynder Opdrætterforeningens Åringsauktion på Lunden - vejret er bestemt ikke med arrangørerne - overskyet, lidt regn og 12-15 grader.

Det store spørgsmål er nu, om der er købere til de små 70 åringer der kommer i ringen.

Selv om nogen forsøger at gøre såvel travets Derbyauktion som galoppens åringsauktion til en succes, så er fakta, at hvis ikke der havde været svenske købere begge steder, så havde resultatet været ret pauvert.

De danskere, der er interesseret i at have en travhest, vil helst have en startklar hest, og derfor tror jeg, at Opdrætterforeningen i stedet for at lave en åringsauktion, skal lave en Breeze-up auktion i april/maj måned.

Breeze Up-begrebet er engelsk og på så¨danne auktioner kommer snart startklare 2-åringer under hammeren. Hestene vises for publikum på banen, så man kan danne sig et indtryk af dem.

Jeg ved udmærket godt, at dette vil betyde, at opdrætterne skal investere 6-8 måneders træning i at få en hest gjort klar til en sådan auktion, men omvendt så tror jeg også, at der vil være et bedre marked for disse næsten startklare heste, så træningspengene kan være godt givet ud og kommer mere end hjem.

Og til slut en reklame:

Ønsker du en afstamningsnanalyse for din hest så er jeg fortsat klar til at lave den. 
En sådan analyse kan benyttes som et godt salgsværktøj, men kan omvendt også laves for en køber. Analysen kan også bruges som præsentation i forbindelse med din hjemmeside eller etablering af en anpartsstald.
Send en mail på kabo@casa35.com for info og pris.

Ingen kommentarer: