torsdag, marts 26, 2009

Regn i Dubai

På lørdag rides verdens højest doterede hestevæddeløb, The Dubai World Cup med en samlet præmiesum på 6 millioner dollars!

Desværre for arrangørerne lyder vejrudsigten på regn, men forhåbentlig ikke i en udstrækning så scenariet fra 1997 gentager sig.

Her åbnede Himlens Porte sig nemlig i en sådan udstrækning af væddeløbsbanen i løbet af et par timer stod under vand - og det var umuligt at gennemføre den planlagte løbsdag.

Med hjælp fra flere militærhelikoptere, der gentagne gange fløj lavt og langsomt henover banelegemenet, så blev løbsbanen klar således, at løbene kunne gennemføre nogle dage efter.

I den situation var det godt, at Sheikh Mohammed - nu regent i Dubai - var Forsvarsminister og kunne beordre helikopterne i luften.

Det regner også i dag i Dubai, og det medfører at det meget populære og spektakulære Arabian Night torsdag aften må aflyses og flyttes indendørs til Dubai World Trade Center.

Arabian Night har udviklet sig til en stor fest med et par tusinde deltagere, der kan opleve den arabiske kultur, mad og drikke,optræden med mavedans, kamelridt etc.

Absolut et must for en tilrejsende.

Ingen kommentarer: